Werkvoorbereider (Breda)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken je jezelf daarin? Dan ben jij wellicht de werkvoorbereider die wij zoeken! 

Wat ga je bij ons doen?

Bij Sprangers zal je aan de slag gaan bij onze middel-tot grotere projecten (ongeveer van €5 mln - €45mln). Collega's werken onder andere aan het Holland Park in Diemen en de ondergrondse parkeergarage aan de Noord-Boulevard in Scheveningen. Bij dit soort projecten assisteer je als werkvoorbereider de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop- en afroepschema’s. Ook maak je de inrichtingstekeningen van het bouwterrein en vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers. Daarnaast controleer jij de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.

Wat breng je mee?

  • Een mbo- of hbo-opleiding bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als calculator of werkvoorbereider en je hebt een goed analytisch vermogen en een praktische instelling.
  • Je bent klantgericht en representatief en je werkt accuraat.
  • Je hebt een flexibele instelling. 

Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste succesfactor!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer nu en stuur dan je CV en motivatie. Voor vragen over deze positie, kun je contact opnemen met Rianne Wolters via het nummer 076 - 523 99 00.