Werkvoorbereider Bouwservice (Delft)

Werkvoorbereider Bouwservice  

Bij Sprangers worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de werkvoorbereider die wij zoeken!

 

Wat houdt de functie in?

Je assisteert de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop- en afroepschema’s. Ook maak je de inrichtingstekeningen van het bouwterrein en vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers en bereidt de inkoop daarvan voor. Je controleert de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en leveranciers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.

 

Wat breng je mee?

  • ·         Een MBO of HBO diploma richting bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig.
  • ·         Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of calculator.
  • ·         Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • ·         Goed analytisch vermogen.
  • ·         Organisatorisch vermogen en accuratesse.
  • ·         Een stressbestendige persoonlijkheid.
  • ·         Ervaring met Lean, BIM, Autocad en Bluebeam is een pré.

 

Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwservice is onderdeel van Sprangers. Sprangers bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een kerstgratificatie.

 

Iets voor jou?

Stuur dan je sollicitatie en cv naar Elles Engel, HR-manager, via vacature@sprangers.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Siegried Vizee, Bedrijfsleider Bouwservice, beantwoordt graag je vragen via 020 - 636 59 57.