Werkvoorbereider Bouwservice (Breda)

Bij Sprangers worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Haal jij de uitdaging uit om aan meerdere renovatie-en onderhoud tegelijkertijd te werken? Of juist de kleinere dynamische nieuwbouwprojecten? Dan ben jij wellicht de werkvoorbereider voor onze bouwservice die wij zoeken!

 

Wat houdt de functie in?

Als werkvoorbereider bouwservice werk je aan de kleinere projecten met een projectomvang tussen de €50.000- €5.000.000. Samen met de projectleider coordineer jij het gehele proces rondom het project. Jij zorgt voor de voorbereiding en voortgang van het project en bent verantwoordelijk voor (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en goede administratieve verwerking daarvan. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af. Ook maak je de inrichtingstekeningen van het bouwterrein en vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers en bereidt de inkoop daarvan voor. Je controleert de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en leveranciers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.

 

 Wat breng je mee?

  • Een MBO of HBO diploma richting bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig.
  • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of calculator.
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goed analytisch vermogen.
  • Organisatorisch vermogen en accuratesse.
  • Een stressbestendige persoonlijkheid.

 Waar ga jij werken?

Sprangers bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Je zal terecht komen op onze hoofdvestiging in Breda waarbij je samen met een team aan de slag gaat voor onze kleinere projecten.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

 

Iets voor jou?

Solliciteer dan met je CV via de sollicitatie button of stuur sollicitatie naar Rianne Wolters, HR & Recruitment Officer, via vacature@sprangers.nl.