Werkvoorbereider (Amsterdam)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herkent u zich daarin? Dan bent u wellicht de collega die wij zoeken! 

Wat gaat u doen?

U assisteert de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop- en afroepschema’s. U leidt, onder verantwoording van de projectleider, zelfstandig kleinere projecten. Ook maakt u de inrichtingstekeningen van het bouwterrein en vraagt u offertes aan voor onderaannemers en leveranciers. U controleert de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.

Wie bent u?

U heeft een mbo- of hbo-opleiding bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig. U heeft enkele jaren ervaring als calculator of werkvoorbereider en u heeft een goed analytisch vermogen en een praktische instelling. U bent klantgericht en representatief en u werkt accuraat. U heeft een flexibele instelling.  

Wie zijn wij?

Sprangers Bouwbedrijf is een middelgrote bouwonderneming die al sinds 1796 sterk is in nieuwbouw en renovaties. Om deze bijzondere, creatieve bouwwerken te realiseren zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Zij krijgen bij Sprangers Bouwbedrijf dan ook volop mogelijkheden om door te groeien. Zo leveren we samen topprestaties!

Iets voor u?

Stuur dan uw sollicitatie met motivatie en cv naar de directie van SPRANGERS Bouwbedrijf, per mail naar vacature@sprangers.nl.