Bouwprojecten onderwijs

De vele uitdagingen maken onderwijs tot één van onze favoriete bouwbranches. Het huidige onderwijs verandert snel. Het Nieuwe Leren doet zijn intrede. Veranderend onderwijs vereist andere, flexibelere huisvesting. Ook hebben onderwijsinstellingen te maken met stijgende lasten, krimpende budgetten en vele wetten en regels. Kampt u met een beperkt budget, krappe planning of specifieke onderwijskwesties? Wij bouwden tientallen scholen tot volle tevredenheid.

Bekijk onze projecten in het onderwijs

Meer informatie over de bouw van onderwijsinstellingen? Bel +31 (0) 76 - 523 99 00 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten. Wij bellen u binnen enkele werkdagen terug.

Bouwprojecten in het onderwijs

 • Avans Lovensdijkstraat Breda

  Avans Lovensdijkstraat Breda

  Breda

 • Verbouwen en uitbreiden Hildernisseschool Rotterdam

  Verbouwen en uitbreiden Hildernisseschool Rotterdam

  Rotterdam

 • Brede school Het Samenspel Wolphaartsdijk

  Brede school Het Samenspel Wolphaartsdijk

  Wolphaartsdijk

 • De Lichtwijzer Oegstgeest

  De Lichtwijzer Oegstgeest

  Oegstgeest

 • PENTA College Spijkenisse

  PENTA College Spijkenisse

  Spijkenisse

 • ROC Westerschelde Terneuzen

  ROC Westerschelde Terneuzen

  Terneuzen

Vroegtijdige projectbetrokkenheid

Voor een succesvol bouwproces en resultaat is de definitiefase bepalend: waar en waarom moet er een nieuw gebouw komen? Aan welke eisen moet het voldoen? Welk onderwijsconcept wilt u toepassen? Wat is uw budget? U kunt ons daarom het beste zo vroeg mogelijk bij uw ontwikkelings- of renovatieplannen betrekken. Wij denken mee en delen onze kennis en ervaring met u.

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Behoefte aan ruimte en diversiteit groeit

De behoefte aan ruimte en diversiteit in leslokalen groeit. Het opdracht- en projectgestuurd leren vervangt klassikaal onderwijs. Informatietechnologie maakt tijd- en plaatsongebonden leren mogelijk. Onderwijs en bedrijfsleven werken meer samen en delen huisvesting en faciliteiten. Fusies leiden tot grote scholengemeenschappen. Deze ontwikkelingen stellen hoge eisen aan lesgebouwen.

Bouw onderwijsinstellingen uitdagend

Sprangers Bouwbedrijf houdt van uitdagingen. Een beperkt budget motiveert ons slim en creatief te zijn. Beperkte bouwtijd dwingt ons efficiënt met tijd om te gaan. Bouwen buiten de schoolvakanties vraagt extra aandacht voor de veiligheid van leerlingen op en rond de bouwplaats. In geval van bouwen in een woonwijk zijn we alert op mogelijke geluidsoverlast voor buurtbewoners.