Bouwprojecten logistiek

Eén van onze speerpunten is de bouw van distributiecentra, opslaghallen en koel- en diepvriescellen. Met Sprangers ILDC spelen wij in op de lage leegstand van bestaand logistiek vastgoed en de groeiende vraag van beleggers en gebruikers naar nieuwbouw. Sprangers ILDC ondersteunt bij het ontwerp en bij het vinden van de juiste locatie, financiering, huurder, ontwikkelaar of investeerder. En wíj doen waar wíj goed in zijn: bouwen. Een gouden combinatie!

Bekijk onze logistieke vastgoedprojecten

Meer informatie over de bouw van logistiek vastgoed? Bel +31 (0) 76 - 523 99 00 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten. Wij bellen u binnen enkele werkdagen terug.

Bouwprojecten in de logistieke sector

 • Distributiecentrum Miles Vianen

  Distributiecentrum Miles Vianen

  Vianen

 • VAT 2 Logistics Rotterdam

  VAT 2 Logistics Rotterdam

  Rotterdam

 • Sun Berry International Venlo

  Sun Berry International Venlo

  Venlo

 • Kuehne + Nagel, Schiphol

  Kuehne + Nagel, Schiphol

  Rozenburg

 • Rapid Logistics Schiphol Haarlemmermeer

  Rapid Logistics Schiphol Haarlemmermeer

  Rozenburg

 • Uitbreiding hal D Vistaprint Venlo

  Uitbreiding hal D Vistaprint Venlo

  Venlo

 • AHV (Automatisch Hoogbouw Vrieshuis) Rotterdam

  AHV (Automatisch Hoogbouw Vrieshuis) Rotterdam

  Maasvlakte

 • Dump en drumruimte Trilobes Antwerpen (Beveren)

  Dump en drumruimte Trilobes Antwerpen (Beveren)

  Beveren

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Behoefte aan duurzaamheid logistieke sector groeit

Het grote volume van logistieke gebouwen maakt duurzaam bouwen noodzakelijk. De flexibiliteit van de constructie zorgt voor een lange, functionele levensduur. Het skelet is na het vervullen van de originele functie aan te passen aan nieuwe functies. Bovendien is staal 100% recyclebaar en herbruikbaar. Betonconstructies hebben een goed accumulerend vermogen. Hierdoor dalen de temperatuurschommelingen binnen het gebouw en neemt het energieverbruik af.

Centraal gevestigd in het logistieke hart

Ons bedrijf ligt middenin het logistieke hart van Nederland. Noord-Brabant en Noord-Limburg zijn door hun ligging zeer in trek als vestigingsplaats voor logistieke bedrijven. Centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen enerzijds en het drukke Ruhrgebied en Rijnland anderzijds. De logistieke as Roosendaal - Venlo met uitstekende binnenvaartterminals geldt als belangrijk transportkanaal tussen Rotterdam, Duitsland en de rest van Europa.