Timmerman Bouwservice (Amsterdam)

Bij Sprangers worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de allround timmerman bouwservice die wij zoeken!

Wat ga je bij ons doen?

Als timmerman kan je allround je vakmanschap inzetten bij onderhouds- en renovatieprojecten en kleinschalige nieuwbouwprojecten tot 2 miljoen. Je voert zelfstandig of in teamverband alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit.

Je bent het gezicht van Sprangers Bouwservice op de bouwplaats voor klanten en omwonenden. Je bent de ogen en oren van de uitvoerder of projectleider en bent het aanspreekpunt voor de medewerkers van partners en onderaannemers.

Wat breng je mee?

  • Je hebt het diploma primair en voortgezet timmeren.
  • Je hebt ruime ervaring met zowel onderhouds- en renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten.
  • Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en aanhangerrijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
  • je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling.

 Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwservice is onderdeel van Sprangers. Sprangers bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 zijn. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • een vast dienstverband.
  • en marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra.
  • een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.

Iets voor jou?

Neem dan contact op met Elles Engel, HR Manager via 076 – 523 99 00 of met Siegfried Vizee, bedrijfsleider Sprangers Bouwservice via 020 – 636 59 57.

Mailen kan ook via vacature@sprangers.nl