Sprangers ILDC

  Read the English version


Eén van Sprangers´ speerpunten is de logistieke branche. Kenmerkend voor deze branche zijn het lage leegstandsniveau en de groeiende vraag van beleggers en gebruikers naar nieuw logistiek vastgoed. Sprangers ILDC en Sprangers Bouwbedrijf realiseren logistieke gebouwen op turnkeybasis. Van duurzaam design tot en met de functionele bouw of renovatie van o.a. opslaghallen en distributiecentra. Logistieke en vastgoedkennis én meer dan 215 jaar bouwervaring verenigd in één bedrijf.

Logistiek kennisbolwerk en relatienetwerk

Met Sprangers ILDC haalt u waardevolle logistieke en vastgoedexpertise in huis. U profiteert van de voordelen van ons brede, logistieke netwerk. U krijgt advies over indeling, ontwerp, financiering en (toekomstig) gebruik van uw nieuwe gebouw. We vinden de juiste locatie, huurder, ontwikkelaar of investeerder voor u. Zo creëren we voor alle betrokkenen toegevoegde waarde. Voor het beste resultaat betrekt u ons zo vroeg mogelijk bij uw nieuwbouw- of renovatieplannen.

Samenwerking met professionele partners

Sprangers ILDC is een 100% zusteronderneming van Sprangers Bouwbedrijf. Het bouwbedrijf is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, engineering en bouw van het logistieke gebouw. Ondanks onze logistieke en vastgoedexpertise en 215 jaar bouwervaring weten we niet alles. We geloven daarom heilig in een nauwe samenwerking met specialisten. Ons netwerk omvat de juiste mensen en bedrijven. Samen bieden wij u het beste advies en de meest efficiënte oplossingen.

Dit kan Sprangers ILDC voor u betekenen:

  • haalbaarheidsstudie
  • voorontwerp
  • kostenschatting
  • maatontwerp
  • optimalisatie bouwkosten
  • turnkey projectrealisatie
  • service en onderhoud
  • financiële, logistieke en vastgoedadviezen

Meer informatie over bouwen in de logistieke sector?

Bel +31 (0) 76 - 523 99 00 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten. Wij bellen u binnen enkele werkdagen terug.

 

Wilt u meer weten?

Bel naar:

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

ILDC@sprangers.nl

Vestiging Breda