Sprangers Bouwservice

Sprangers Bouwservice is actief als totaalaannemer. Deze tak van ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, verbouwing en restauratie van gebouwen, woningen en kantoren. Zodoende vormt Sprangers Bouwservice dan ook een waardevolle aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket dat wij u als bouwbedrijf kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf dus terecht voor al uw (ver)bouwprojecten en bieden wij u altijd een service op maat.

Specialist in verbouwen, onderhoud en renovatie

Sprangers Bouwservice is actief als totaalaannemer. In de praktijk betekent dit dat zij voor vrijwel alle voorkomende werkzaamheden vakmensen in huis hebben. Hierdoor hoeven bij bouwprojecten niet allerlei verschillende partijen ingeschakeld te worden, maar is alle expertise al in huis. Zo wordt het overzicht binnen het project behouden en is kwaliteit gegarandeerd.

Wij schakelen Sprangers Bouwservice regelmatig in voor projecten voor onder andere VvE beheerders, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren. De dienstverlening is dan ook net zo breed als de expertise. Van kantoorrenovatie tot isolerende maatregelen voor een hele woonwijk en van de verbouwing van een badkamer tot bonnenwerk. Sprangers Bouwservice biedt de service waarop u kunt bouwen.

Meer weten over de diensten van Sprangers Bouwservice? Kijk dan op www.sprangers-bouwservice.nl.

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl