Over Sprangers

Sprangers Bouwbedrijf is specialist in utiliteitsbouw en woningbouw voor o.a. het bedrijfsleven en de zorg-, onderwijs- en logistieke sector en woningbouwverenigingen. Met ruim 220 jaar bouwervaring en duizenden gerealiseerde bouwprojecten, is onze passie voor bouwen alleen maar gegroeid. Met veel plezier denken, tekenen (eigen tekenkamer) én rekenen wij met u mee. Dat ziet u terug in een soepel bouwproces en een bijzonder eindresultaat. Daarbij kunt u rekenen op een concurrerende prijs en een tijdige oplevering.

Innovatieve bouwers sinds 1796

Sprangers Bouwbedrijf is sterk in nieuwbouw en renovaties. Wij bouwen strikt volgens de kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsrichtlijnen en zoeken tegelijkertijd naar creatieve oplossingen. Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn-bouwer. We houden van uitdagende opdrachten: een mooi ontwerp, een korte oplevertijd of een technisch of logistiek lastig project. Juist als iets niet lijkt te kunnen, bijten wij ons erin vast.

Medewerkers maken het verschil

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste succesfactor. We investeren dan ook volop in welzijn, persoonlijke ontwikkeling en saamhorigheid. Door een fijne, veilige en uitdagende werkomgeving te bieden, stimuleren wij leergierigheid, ambitie en het leveren van topprestaties. Actuele thema´s en bouwkundige ontwikkelingen, zoals BIM, BREEAM en CO2 Footprint, worden razendsnel opgepikt. Sprangers bouwt altijd volgens de jongste inzichten en nieuwste richtlijnen.

Kwalitatief bouwen én leven

Een gestroomlijnd bouwproces garandeert een uniek eindresultaat. Daarom werken we volgens strak gestructureerde processen, geborgd door de kwaliteitssystemen ISO-9001, ISO-14001 en VCA**. Kwalitatief bouwen en kwalitatief leven gaan bij ons hand in hand. Als bouwbedrijf bouwen we letterlijk en figuurlijk aan een betere (internationale) samenleving. Via Stichting Sprangers Jeugdfonds dragen wij ons steentje bij aan een goede toekomst voor kansarme kinderen.

Benieuwd naar ons werk?

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk snel onze bouwprojecten. Heeft u vragen over onze bouwactiviteiten?
Bel +31 (0) 76 - 523 99 00 of stuur een e-mail naar mail@sprangers.nl.

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Sprangers Bouwbedrijf staat voor:

  • Klanttevredenheid
  • Soepele bouwprocessen, unieke eindresultaten
  • Concurrerende prijs-kwaliteitverhouding
  • Actieve, maatschappelijke betrokkenheid
  • Eén van Nederlands 50 grootste bouwbedrijven
  • Het 3e best presterende bouwbedrijf in crisistijd (2011)