Projectleider Woningbouw (Breda)

Word jij net zoals wij enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn? Vind jij daarin grootschalige woningbouw projecten het mooist en stuur je graag een projectteam aan? Dan ben jij wellicht de Projectleider woningbouw die wij zoeken!

 Wat ga je bij ons doen?
Als projectleider woningbouw richt jij je voornamelijk op de middel-tot-grote (€5-€20 mln) projecten binnen Sprangers. Wij focussen ons op de zakelijke markt en op grootschalige woningbouw projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Holland park Diemen, De Streek in Etten-Leur of de Witte brug in Hulst. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda werk je nauw samen met de werkvoorbereiding en uitvoering. In de rol van projectleider stuur jij interne projectteam(s) aan en selecteert onderaannemers-en toeleveranciers. LEAN en BIM zijn jou niet onbekend en zorgen ervoor dat je samen met je projectteam klantgericht te werk kan gaan.  

Daarnaast zorg jij voor:

 • Dat projecten tijdig, veilig, milieuvriendelijk en voor de juiste prijs worden opgeleverd;
 • Wanneer een bouwwerk is opgeleverd, het op de juiste manier wordt overgedragen;
 • Dat in overleg met de uitvoerder het juiste werkmateriaal en gereedschappen aanwezig zijn op de bouwplaats;
 • Het onderhouden van contacten met relaties en signaleert mogelijkheden voor nieuwe opdrachten voor Sprangers.

Wat breng je mee?

 • HBO diploma richting bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig;
 • Enkele jaren ervaring als projectleider;
 • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling;
 • Goed analytisch vermogen;
 • Leidinggevende en communicatieve kwaliteiten;
 • Organisatorisch vermogen en commercieel inzicht;
 • Een stressbestendige persoonlijkheid;
 • Kennis van Lean en BIM is een pré.

Waar ga jij werken?

Als projectleider woningbouw zal je gaan werken in een projectteam op het hoofdkantoor in Breda. Vanuit deze locatie werk je voornamelijk aan grootschalige woningbouw projecten in de regio Brabant, Zuid-Holland en Noord-Limburg. Sprangers bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Onze afdeling vastgoed ontwikkeling zorgt ervoor dat wij onze eigen projecten in ontwikkeling kunnen brengen. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Sprangers krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo horen bij de functie van projectleider een auto, smartphone en laptop van de zaak. Daarnaast staan wij niet stil bij je ontwikkeling en krijg je de kans om aan een ontwikkeltraject deel te nemen. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden. 

 Iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer nu en stuur dan je CV en motivatie. Voor vragen over deze positie, bel dan naar Rianne Wolters, HR & Recruitment Officer, op het nummer 076 - 523 99 00.