Projectleider (Delft)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herkent u zich daarin? Dan bent u wellicht de collega die wij zoeken!

Wat gaat u doen?

U zorgt ervoor dat de projecten die aan u zijn toegewezen, tijdig, veilig, milieuvriendelijk én voor de juiste prijs worden opgeleverd. U stuurt interne projectteams aan en selecteert onderaannemers en toeleveranciers. U bepaalt, samen met de uitvoerder, welk werkmaterieel en gereedschappen nodig zijn op de bouwplaats. Wanneer een bouwwerk is opgeleverd, zorgt u ervoor dat het op de juiste manier wordt overgedragen. U onderhoudt contacten met relaties en signaleert mogelijkheden voor nieuwe opdrachten voor Sprangers Bouwbedrijf. 

Wie bent u?

U heeft een hbo-opleiding bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig. U heeft enkele jaren ervaring als (assistent) projectleider en/of werkvoorbereider en u heeft daarnaast goede leidinggevende kwaliteiten en commercieel inzicht. U bent klantgericht, kunt goed organiseren en u bent representatief. U werkt accuraat en heeft een flexibele instelling.

Wie zijn wij?

Sprangers Bouwbedrijf is een middelgrote bouwonderneming die al sinds 1796 sterk is in nieuwbouw en renovaties. Om deze bijzondere, creatieve bouwwerken te realiseren zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Zij krijgen bij Sprangers Bouwbedrijf dan ook volop mogelijkheden om door te groeien. Zo leveren we samen topprestaties!

Iets voor u?

Stuur dan uw sollicitatie met motivatie en cv naar de directie van SPRANGERS Bouwbedrijf, per mail naar vacature@sprangers.nl.