Projectleider (Amsterdam)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de Projectleider die wij zoeken!

Wat ga je bij ons doen?

Je zorgt ervoor dat de projecten die aan je zijn toegewezen, tijdig, veilig, milieuvriendelijk, voor de juiste prijs en overeengekomen kwaliteit worden opgeleverd. Je stuurt interne projectteams aan en selecteert onderaannemers en toeleveranciers. Je bepaalt, samen met de uitvoerder, welk werkmaterieel en gereedschappen nodig zijn op de bouwplaats. Wanneer een bouwwerk is opgeleverd, zorg je ervoor dat het op de juiste manier wordt overgedragen. Je onderhoudt contacten met relaties en signaleert mogelijkheden voor nieuwe opdrachten voor Sprangers. 

Wat breng je mee?

  • Een HBO diploma richting bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig.
  • Enkele jaren ervaring als projectleider en/of senior werkvoorbereider.
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goed analytisch vermogen.
  • Leidinggevende en communicatieve kwaliteiten.
  • Organisatorisch vermogen en commercieel inzicht.
  • Een stressbestendige persoonlijkheid.
  • Kennis van Lean en BIM is een pré.

Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo horen bij de functie van projectleider een auto, smartphone en laptop van de zaak.

Iets voor jou?

Stuur dan je sollicitatie en cv naar Rianne Wolters, HR & Recruitment Officer, via vacature@sprangers.nl. Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via 076 - 523 99 00.