Uitbreiding winkelpassage en winkelunits

Project

Bouwbedrijf

Winkelcentrum De Hoven

Delft

Sprangers heeft het bestaande winkelcentrum De Hoven te Delft is uitgebreid met 5 nieuwe winkelunits, een passage met lichtstraat en op de eerste verdieping een parkeerdek voor 51 auto’s.

Informatie

Locatie

Delft

Zuid-Holland

Type

Retail

Partners

Opdrachtgever

Van der Vorm Vastgoed B.V., Rotterdam

Architect

De Kovel architecten, Rotterdam

Realisatie

September

 

2014

 — 

July

 

2015

Metselwerk penanten met aluminium gevelkozijnen en hekwerken

De uitbreiding werd gerealiseerd door middel van een prefab betonskelet met wit sierbeton als dakrand. De gevels zijn afgewerkt met metselwerk penanten waartussen aluminium gevelkozijnen en hekwerken zijn geplaatst. De nieuw gerealiseerde passage is gekoppeld aan de bestaande passage. In de nieuwe passage zijn houten spanten gemaakt die mooi aansluiten op de toenmalige situatie. Op de spanten is een aluminium lichtstraat is geplaatst voor een natuurlijke lichtinval. De gerealiseerde winkelunits zijn casco opgeleverd.

Rol van Sprangers

Sprangers Bouwbedrijf BV was hoofdaannemer.


Meer projecten