Uitbreiding van 18.100 m² voor Vistaprint

Project

ILDC

Vistaprint Hal D

Venlo

Uitbreiding van het bestaande bedrijfspand van Vistaprint met hal D van 18.100 m². Deze nieuwe hal bestaat uit een productiegedeelte met daarin een mezzaninevloer en uit een kantoorgedeelte. Hal D wordt op diverse niveaus verbonden middels doorgangen met de aangrenzende hallen B en C zowel, zowel op de begane grond als op mezzaninevloerniveau.

Informatie

Locatie

Venlo

Limburg

Type

Productiebedrijven & Industrie

Partners

Opdrachtgever

Vistaprint B.V., Venlo

Architect

Verheijen Smeets architecten BV, Tegelen

Realisatie

May

 

2010

 — 

December

 

2012

Uitbreiding voor het verhogen van de productiecapaciteit

Om de productie te kunnen vegroten heeft Sprangers Hal D gerealiseerd voor Vistaprint. De hal is in dezelfde ontwerplijn doorgezet als de reeds bestaande hallen A, B en C. Hal D is opgebouwd uit een metalen skelet met dak- en gevelbeplatingen. De buitengevels zijn voorzien van de benodigde aluminium kozijnen/puien aangevuld met diverse overheaddeuren.

Rol van Sprangers

Uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden, installaties en de infrastructuur, opstellen en bewaken van overallplanningen en deeltijdschema’s waarin ook de werkzaamheden van derden zoals nutsbedrijven zijn opgenomen, net als de door de opdrachtgever ingeschakelde nevenaannemers voor o.a. hoogbouwstellingen, papierafzuiging, luchtbevochtiging en toegangscontrole.