Tankstation met shop en wasboxen

Project

Bouwbedrijf

Texaco Tankstation

Wateringen

Voor Delek Benelux BV heeft Sprangers een bestaand tankstation met bedrijfsruimte gesloopt, inclusief de sloop van een shop en was-cabine, het verwijderen van vloeistofdichte tankvloeren, saneren van de tanks en het leidingwerk van de pomp- en tankinstallaties. Na de sloopwerkzaamheden zijn er een nieuwe tankshop, nieuwe tankpistevloer en wasboxen gerealiseerd. Het geheel is in de huisstijl van Texaco opgericht en afgewerkt.

Informatie

Locatie

Wateringen

Zuid-Holland

Type

Overig

Partners

Opdrachtgever

Delek Benelux BV, Breda

Architect

IOB Hellevoetsluis

Realisatie

March

 

2014

 — 

July

 

2014

Het gehele terrein is ingericht voor een tankstation met wasgelegenheid in de breedste zin. Zo is het achterterrein ingericht met “do it your self” wasboxen waar door middel van wasprogramma’s op diverse mogelijkheden de auto gewassen en gestofzuigd kan worden. De volledige installatie is nieuw. Er is een nieuwe shop gerealiseerd met volledig kogelwerende en beveiligde balieruimte. Er zijn een kantineruimte, kantoor-ruimte en natte groepen voor personeel en klanten en een bedrijfsruimte/winkel in het gebouw aanwezig. De tankpiste is uitgevoerd met een onder BRL-richtlijnen uitgevoerde vloeistofdichte betonvloer waaronder alle infra van leidingwerken is aangebracht. In totaal zijn er 3 pompbalies geplaatst onder een luifelconstructie.

Rol van Sprangers

Uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden en de infrastructuur, opstellen en bewaken van overallplanningen en deeltijdschema’s in combinatie met werkzaamheden van derden (door Delek Benelux gecontracteerd).

Meer projecten