Appartementencomplex met commerciële ruimten

Project

Bouwbedrijf

Raadhuispassage

Hoogerheide

In Hoogerheide heeft Sprangers een appartementengebouw met parkeerkelder gerealiseerd, met op de begane grond commerciële ruimten. Het totaal beslaat vier bouwlagen. Voor de materialisering van het gebouw is aan de buitenzijde gekozen voor een grote diversiteit aan materialen zoals beton, metselwerk, stucwerk, beglazing, tegelwerk, beplatingen en zinken bekleding.

Informatie

Locatie

Hoogerheide

Noord-Brabant

Type

Mixed-use

Partners

Opdrachtgever

WSWoensdrecht Vastgoed b.v., Hoogerheide

Architect

Vergouwen en Van Rijen architecten BNA, Etten-Leur

Realisatie

August

 

2012

 — 

September

 

2013

Kwaliteitsimpuls en uitbreiding winkelaanbod

De locatie is gelegen in de dorpskern van Hoogerheide en is aan twee zijden omringd door belendingen. De voorzijde grenst aan de Raadhuisstraat welke onlangs geheel is gerenoveerd. In de kelder van de Raadhuispassage zijn parkeerplaatsen voor winkelend publiek gerealiseerd. In een afgesloten gedeelte zijn parkeerruimten en bergingen voor de bewoners gesitueerd. Op de begane grond zijn commerciële ruimten aanwezig en is er een passage waardoor men aan de achterkant van het pand uitkomt. Op de twee bovenliggende verdiepingen zijn 24 ruime en luxe huurappartementen gerealiseerd met een hoog afwerkingsniveau. Een groot gedeelte van de 1e verdiepingsvloer (betonvloer, grotendeels boven de commerciële ruimten, tussen de appartementen) is uitgevoerd als daktuin met lavendelweidebeplanting.

Rol van Sprangers Bouwbedrijf BV

Uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden inclusief installaties, de infrastructuur, het opstellen en bewaken van overallplanningen en deeltijdschema’s.

Meer projecten