Nieuwbouw DC Primark Fase 2

Project

ILDC

Primark fase 2

Roosendaal

Voor Logistics Capital Partners BV realiseert Sprangers een distributiecentrum ten behoeve van Primark (fase 2). Het werk is een BREEAM project met als doelstelling het realiseren van het BREEAM-NL Nieuwbouw en renovatie ‘Very Good’ label.

Informatie

Locatie

Roosendaal

Noord-Brabant

Type

Logistiek

Partners

Opdrachtgever

Logistics Capital Partners, Eindhoven

Architect

Stripes Architects, Eindhoven

Realisatie

January

 

2019

 — 

December

 

2019

De bedrijfshal van het DC wordt voorzien van een vlakke betonvloer op palen om in een latere fase te kunnen worden ingericht met volautomatische kledingrekken. Ter plaatse van de reeds gerealiseerde hal wordt er naadloos aangesloten met fase 2. De bouwkundige werkzaamheden hiervoor moeten zeer gedetailleerd worden beschreven inclusief werkplannen en werkvergunningen. Een uitdaging vanwege het in stand houden van de brandcompartimentering voor fase 1, de benodigde afbraakwerken van de betonplint en gevelbekleding en het realiseren van de nieuwbouw maar bovenal de onbelemmerde voortgang van het logistieke proces van het reeds in bedrijf zijnde fase 1.

Rol van Sprangers Bouwbedrijf BV

Uitvoeren van alle bouwkundige, werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden met uitzondering van de FIT OUT (racking en bijkomende sprinkler). De verantwoordelijkheid voor het opstellen en bewaken van overallplanningen en deeltijdschema’s valt onder de verantwoordelijkheden van Sprangers.