IZI Carwash wasstraat met kettingbaan

Project

Bouwbedrijf

IZI Carwash

Oosterhout

In Oosterhout heeft Sprangers een IZI Carwash wasstraat met kettingbaan mogen realiseren. Het betreft de complete bouwkundige werkzaam-heden en basis installatietechnische werkzaamheden. Door de opdrachtgever, Burgers Autowasstraat, heeft de inbouw van de wasstraat inclusief bijbehorende technische installaties verzorgd.

Informatie

Locatie

Oosterhout

Noord-Brabant

Type

Overig

Partners

Opdrachtgever

Burgers Autowasstraat BV, Breda

Architect

Stuyt architecten BV, Borculo

Realisatie

March

 

2012

 — 

July

 

2012

State of the art carwash

De nieuwbouw bestaat uit een lange wasstraat van ca. 50 meter waarin de techniek voor het wassen van de auto’s is verwerkt. Het wassen gebeurt met behulp van een zogenaamde kettingbaan. De auto wordt door de wasstraat getrokken. Naast de wasstraat is een ruimte voor de techniek, een kleine kantoorruimte en pantry voor het personeel. Aan de voorzijde is tevens een stalen luifel gecreëerd waar men de gelegenheid heeft de auto’s te stofzuigen. Ten behoeve van de wasinstallatie zijn vier prefab betonnen tanks in de grond ingegraven met een totale capaciteit van 90.000 liter. In de watertoevoer is voorzien door middel van een waterbron.

Rol van Sprangers Bouwbedrijf BV

Het verzorgen van de complete realisatie van de nieuwbouw, inclusief afstemming en coördinatie met de werkzaamheden van nevenaannemers.


Meer projecten