DC van ontwerp tot turn-key realisatie

Project

ILDC

DCAM

Moerdijk

Sprangers heeft voor Delin Capital Asset een distributiecentrum met 2 kantoren, de infrastructuur en afwerking van de complete locatie van ca. 40.000 m² gerealiseerd. Het project is gelegen op Industrieterrein Moerdijk. Het distributiecentrum is zo ontworpen dat de hal in tweeën te splitsen is.

Informatie

Locatie

Moerdijk

Noord-Brabant

Type

Logistiek

Partners

Opdrachtgever

Delin Capital Asset Management, Rotterdam

Architect

De Twee Snoeken, Den Bosch

Realisatie

January

 

2018

 — 

October

 

2018

Distributiecentrum dat kan worden opgesplitst

Doordat de twee kantoren op de uiteinden van de hal zijn gesitueerd kunnen zo twee distributiecentra ontstaan. Aan de voorzijde is op 7 m hoogte een mezzaninevloer voorzien. De kantoren links en rechts van de voorgevel hebben een oppervlakte van ca. 400 m² en zijn voorzien van diverse werkplekken, een kantine en kleed- en sanitaire ruimten. De gevels zijn uitgevoerd middels betonplint, sandwichbeplating in drie kleuren en lichtstroken en functionele dockshelters, overheaddeuren en vluchttrappen. Het distributiecentrum is compleet voorzien van sprinkler- en een brandmeldinstallatie en bestaat uit één brandcompartiment.

Rol van Sprangers

Verantwoordelijk voor het Definitief Ontwerp van het complete distributiecentrum (bouwkundig, constructief, installaties en infra). Het definitief ontwerp is uitgevoerd met externe adviseurs. Sprangers was tevens verantwoordelijk voor het indienen en verkrijgen van de omgevingsvergunning. Als hoofdaannemer van het project verantwoordelijk voor het uitvoeringsontwerp en turn-key realisatie van het distributiecentrum.