25 appartementen en een kantoorruimte

Project

Bouwbedrijf

Nassaustraat

Axel

Na de oplevering van de Evertsenstraat in Axel in november 2011 realiseerde Sprangers fase 2 van dit project: de Nassaustraat. Dit project bestond uit de nieuwbouw van 25 appartementen en een kantoorruimte.

Informatie

Locatie

Axel

Zeeland

Type

Mixed-use

Partners

Opdrachtgever

Iris Vastgoedontwikkeling B.V., Terneuzen

Architect

RDBM Architecten & Adviseurs BV, Terneuzen

Realisatie

February

 

2012

 — 

April

 

2013

Appartementen in klassieke stijl

Nassaustraat is fase 2 van de bouw van in totaal 39 appartementen en een kantoorruimte. Dit werk is het vervolg op de in november 2011 opgeleverde 14 appartementen aan de Evertsenstraat te Axel. Fase 2 (tevens de laatste fase) bestond uit de bouw van 25 appartementen en een kantoorruimte. Tevens werden er 20 garages op het terrein gerealiseerd, waarvan zeven uitpandig en dertien inpandig. De 13 inpandige garages bevinden zich in de kelder van het gebouw. Op de begane grond zijn een kantoorruimte en 6 appartementen gesitueerd. De 1e verdieping en de 2e verdieping bestaan beide uit 8 appartementen. Op de 3e verdieping zijn 3 penthouses voorzien.

Het gebouw is ontworpen in een klassieke stijl. De voorgevel van het gebouw is opgedeeld in 9 segmenten. De meeste kozijnen in de voorgevel reiken tot op de vloer en bestaan uit naar binnen draaiende draaikiep-combinaties. Voor deze ramen zijn Franse balkonhekken voorzien. Het dak van het gebouw bestaat uit een plat gedeelte en een hellend gedeelte. De gevel bestaat uit drie verschillende (types/kleuren) stenen, een bruine steen die vooral in het trasraam wordt toegepast, een oranje steen en een handvormsteen die later wit gekeimd is.


Rol van Sprangers

Sprangers Bouwbedrijf BV bij dit project was hoofdaannemer.

Meer projecten