Sprangers.
Maakt het waard-

Bouwen op het fundament van een rijke geschiedenis

In 1796 sloeg oprichter Lambert Sprangers de eerste paal van ons bedrijf. Ruim twee eeuwen later kijken we, als één van de oudste bouwondernemingen van ons land, vol trots terug op een rijke bouwhistorie met duizenden gerealiseerde projecten. Tegelijkertijd richten we ons op de toekomst waarin we ons nadrukkelijk willen profileren als ‘de meest duurzame ontwikkelende bouwer van Nederland’.

Meer lezen

Visie

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke, ontwikkelende bouwer, die kennis en expertise in het gehele bouwproces toevoegt.

Missie

Bouwen voor een duurzame toekomst.

Verantwoordelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor continuïteit richting onze klanten, leveranciers, medewerkers en de samenleving. We zijn verantwoordelijk voor een betrouwbaar proces, duurzame advisering en uitvoering, een reële prijs en uitstekende kwaliteit.

Veerkrachtig

Onze veerkracht geeft ons het vermogen om mee te bewegen met wat de samenleving van ons verlangt. Te veranderen op momenten dat het nodig is. Onze veerkracht zorgt er ook voor dat we in economisch mindere tijden steeds goed kunnen overleven, sterker nog, dat we een stabiel fundament blijven behouden.

Vindingrijk

We zijn creatief in het zoeken van oplossingen bij complexere projecten. Vindingrijk om bij te blijven in onze bedrijfsvoering en processen om de concurrentie voor te blijven. Daarbij dagen we onze mensen uit om nog vindingrijker te worden. En stimuleren we onze realisatiepartners in het actief meedenken in iedere fase.

Directie

Peter van der Horst

Algemeen Directeur

Kees Bastiaansen

Financieel Directeur

Ronald Vonk

Operationeel Directeur

Tom Horstink

Directeur ILDC

Lars Paantjens

Directeur Vastgoedontwikkeling

Strategisch managementteam

Peter van der Horst, Algemeen Directeur
Kees Bastiaansen, Financieel Directeur
Ronald Vonk, Operationeel Directeur
Tom Horstink, Managing Director Sprangers ILDC
Lars Paantjens, Directeur Vastgoedontwikkeling
Elles Engel, HR-Manager
Bas van Elteren, Business Controller
Rien Bot, Vestigingsdirecteur Amsterdam en Delft
Jan de Jonge, Vestigingsdirecteur Terneuzen
Sander Seppen, Projectdirecteur