Realiseren van optimale huisvestingsoplossingen.

Integrale oplossingen
voor een optimaal bedrijfsproces

Wij zijn een ervaren bouwer;
vindingrijk én gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting in opdracht van ondernemers en ontwikkelaars. Een bouwer die bovendien begrijpt dat voor de gebruiker het primaire bedrijfsproces altijd centraal staat.
Als realisatiepartner gaat Sprangers ILDC nog een stap verder: wij vertalen uw businesscase en investerings-opgave samen met u in een optimaal bedrijfsproces met de best passende huisvestingsoplossing en de hoogst mogelijke toegevoegde waarde.

Wij zijn gespecialiseerd in distributiecentra, koel-vrieshuizen, industriële complexen, researchcentra en overige bedrijfspanden voor logistiek en productie. We werken zowel voor Nederlandse als internationale opdrachtgevers.

Meer lezen
Tom Horstink, Directeur Sprangers ILDC

Tom Horstink

Directeur ILDC

Een ondernemend team
van ervaren specialisten

Als adviseur, projectmanager, turn-key contractor en/of gedelegeerd ontwikkelaar bieden wij u een brede kijk op ieder vraagstuk. We zetten onze kennis, ervaring, creativiteit en ons netwerk in om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Zo komen we tot de beste oplossing, nu en op termijn.

We hebben ervaring met nieuwbouw en verbouwingen maar ook met complexere opgaves zoals bedrijfsverplaatsingen, saneringslocaties en de herontwikkeling van achterblijvende locaties. Desgewenst helpen we u bij de aankoop van een geschikte locatie en organiseren alle benodigde planologische procedures, vergunningen en nutsaansluitingen. Daarnaast zorgen we voor een duurzaam en functioneel ontwerp. Bij de engineering en realisatie houden we rekening met de integratie van gebruiker-specifieke inrichtingen, zoals logistieke systemen (material handling equipment) en assemblage- en productielijnen. Van initiatief tot en met exploitatie: met onze design & construct aanpak bieden we u één aanspreekpunt én een integraal traject!

Meer lezen

Projecten van ILDC