Nieuwsarchief

Vooruitlopen op de troepen

Vooruitlopen op de troepen
15-11-2016

In een interview met het blad Regio Business vertelt Kees Franse, directeur van Sprangers Bouwbedrijf, waarom het bedrijf landelijk bekendstaat als bedrijf dat op de troepen vooruitloopt. Dankzij een sterk team van vakmensen dat alleen met de allerhoogste bouwkwaliteit tevreden is en een gezond financieel beleid bouwt Sprangers aan mooie projecten in zowel woningbouw als de bouw van scholen, gezondheidszorginstellingen en logistieke bedrijven.

Sprangers bouwt Rotterdam Cool Port

Sprangers bouwt Rotterdam Cool Port
13-10-2016

In de Waal-Eemhaven in Rotterdam bouwt Sprangers voor Kloosterboer een gloednieuw koel- en vrieshuis op de City Terminal: Rotterdam Cool Port. Het enorme pand - 5.000 m² diepvriesopslag tot -25°C, 14.000 m² koelopslag tot 0°C, 7.500 m² expeditieruimte en aanverwante ruimtes – wordt naar verwachting in maart opgeleverd.

Woonsalon Etten-Leur

Woonsalon Etten-Leur
19-09-2016

Op zaterdag 24 september aanstaande wordt tijdens de Woonsalon Etten-Leur het complete aanbod van nieuwbouwwoningen en bouwkavels in Etten-Leur gepresenteerd. Ook wij zijn aanwezig tijdens de Woonsalon. Wij zullen u daar nieuwbouwproject De Streek presenteren.

U bent welkom van 11.00 uur tot 14.00 uur in de Nieuwe Nobelaer, de toegang is gratis.

Voor meer informatie over De Streek kunt u terecht op www.wonenindestreek.nl

Sprangers bouwt distributiecentrum Miles

Sprangers bouwt distributiecentrum Miles
01-06-2016

In Vianen verrijst vanaf deze maand een gloednieuw distributiecentrum op industrieterrein De Biezen. Aangezien het een zichtlocatie aan de A27 betreft, kunnen de tienduizenden automobilisten die hier dagelijks voorbij rijden de voortgang van dag tot dag volgen. Het nieuwe gebouw wordt voorzien van twee kantoren en een scheidingswand in het warehouse. Daardoor kunnen in dit pand twee huurders worden gevestigd.

 

Verkoopdag van De Streek in Nieuwe Nobelaer

Verkoopdag van De Streek in Nieuwe Nobelaer
17-05-2016

Ontmoet De Streek en Stella!

Bereiken hoogste punt De Poort Waalwijk

Bereiken hoogste punt De Poort Waalwijk
25-04-2016

Dinsdag 19 april is het hoogste punt bereikt van appartementencomplex De Poort in de wijk Besoyen in Waalwijk. Sprangers bouwt de appartementen in opdracht van Wooncorporatie Casade. De partijen hebben het plan ontwikkeld middels een ketensamenwerking. Wijkconsulent Jeroen Cools bedankte namens Casade de bouwvakkers. De vlag werd gehesen door leerlingen van Bouwschool Breda. De appartementen van
De Poort verrijzen op de hoek van de Molenstraat en de Hollandsestraat. Het gebouw is onderdeel van herontwikkelingsproject buurtplan Besoyen, waarvan deelplan De Pastorie (Spoorwiel) reeds in 2015 is opgeleverd.

Bouw patiowoningen in Yerseke van start

Bouw patiowoningen in Yerseke van start
31-03-2016Verkoop fase 1 De Streek gestart

Verkoop fase 1 De Streek gestart
15-03-2016

Donderdag 10 maart 2016 is de verkoop van fase 1 van De Streek gestart.

Verkoop De Streek start in eerste kwartaal 2016

Verkoop De Streek start in eerste kwartaal 2016
02-03-2016

De eerste fase van De Streek, de nieuwste wijk van Etten-Leur, gaat in het eerste kwartaal van 2016 in de verkoop. De verkaveling is inmiddels definitief. Het gaat om in totaal 82 woningen van diverse typen: tussenwoningen, maar ook hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De bouw is in handen van Sprangers Bouwbedrijf, de verkoop verloopt via Zegers Makelaardij. 

Bouw appartementencomplex De Splinter Kreek van start

Bouw appartementencomplex De Splinter Kreek van start
01-03-2016

De bouw van het appartementencomplex De Splinter Kreek in Hulst is op vrijdag 19 februari officieel van start gegaan, met het slaan van de eerste paal. Naar verwachting wordt het complex medio 2e kwartaal 2017 opgeleverd. Samen met Omega Projectontwikkeling en Kindt+Biesbroeck Makelaardij heeft Sprangers Bouwbedrijf dit complex met 24 appartementen in eigen ontwikkeling op de markt gezet. Voor meer informatie over de verkoop zie www.wittebrughulst.nl.

Sprangers bouwt aan stadscentrum Leidsche Rijn

Sprangers bouwt aan stadscentrum Leidsche Rijn
09-02-2016

In de Utrechtse wijk Leidsche Rijn wordt een compleet nieuw stadscentrum gebouwd. Een stadscentrum waarin men kan wonen, winkelen, werken én ondernemen. Sprangers Bouwbedrijf neemt een deel van de bouw voor haar rekening. Lees er hier meer over. 

Nieuw kantoor Schouw Informatisering B.V. in Etten-Leur

Nieuw kantoor Schouw Informatisering B.V. in Etten-Leur
18-01-2016

Op dit moment bouwt Sprangers Bouwbedrijf aan een nieuw kantoor van 2.700 m² voor Schouw Informatisering in Etten-Leur. In september moet het nieuwe gebouw klaar zijn. 

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

KwikFit Apeldoorn

Nieuwbouw KwikFit, Apeldoorn