Karaktervolle woningen in Halsteren

10-07-2017

Binnenkort bouwt Sprangers Bouwbedrijf in Halsteren aan de uitbreiding van de woonwijk De Schans. In deze ruim opgezette wijk komen twaalf nieuwe twee-onder-een-kapwoningen, die allemaal op een ruim en gunstig gelegen perceel staan en een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 240 m² hebben. 

Volop opties

De woningen zijn ontworpen binnen de uniforme architectuur van het vorige plan uit 2007. Ze hebben wit gekeimde gevels met een antraciet plint en dakvlak als contrast. De dakranden en goten worden in zink uitgevoerd en aan de voorzijde hebben de woningen een overkapte veranda. De kopers van de woningen hebben veel mogelijkheden om hun woning aan hun eigen woonwensen aan te passen, bijvoorbeeld door een uitbreiding van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.

Groen en kindvriendelijk

De kopers van deze twee-onder-een-kapwoningen wonen straks in een karaktervolle en kindvriendelijke wijk. Omdat De Schans al grotendeels gebouwd én bewoond is, zijn de straten, het openbaar groen en de vele speelmogelijkheden voor de kinderen al aangelegd.

Start begin 2018

De bouw van de twaalf nieuwe woningen start naar verwachting begin 2018. Meer informatie over De Schans vindt u op www.halsterendeschans.nl. De woningen worden verkocht door Van Opstal Grosfeld Makelaars en Helmig Makelaardij.