Fijne feestdagen en een duurzaam 2020!

Nieuws

Bouwbedrijf
20/12/2019

Sprangers kijkt terug op een dynamisch jaar waarin we de transitie van aannemer en bouwpartner naar realisatiepartner verder kracht hebben bijgezet. In het nieuwe jaar werken we aan een uiteenlopend aantal projecten waarbij we als Sprangers onze waarde als realisatiepartner verder versterken. De portefeuille projecten in eigen ontwikkeling en in opdracht is momenteel stevig gevuld en meerdere projecten zullen het komend jaar starten of hun oplevering krijgen.


Wonen
De bouw van de koop- en huurwoningen waaronder de buurt Bos&Weide en de aangrenzende Bosvilla’s in de Etten-Leurse wijk De Streek loopt voorspoedig en in 2020 starten we met de verkoop van de woningen in de vierde, afsluitende fase, de buurt Ven&Heide, bestaande uit een vijftigtal woningen. Daarnaast zullen we in dezelfde buurt een woon-zorgcomplex realiseren voor Het Gastenhuis.

Bosvilla's, De Streek
Woon-zorgcomplex, De Streek

In samenwerking met BPD Ontwikkeling realiseren we ZUIVER Bosrijk, een nieuw en vooruitstrevend woon- en leefconcept (volledig in Cross Laminated Timber (houtbouw) uitgevoerd) in Eindhoven. Aan de rand van het Brabantse dorp Kruisland is inmiddels de verkoop gestart van Hof van Engelbrecht dat een zestal levensloopbestendige woningen omvat.

Bosrijk, Eindhoven

Aan de Beurtvaartkade in Terneuzen ontwikkelt en bouwt Sprangers, samen met Cordeel Nederland, de komende jaren aan een nieuw hotel met studio’s en appartementen. In de Middelburgse wijk Rittenburg zal in het tweede kwartaal van 2020 het eerste complex SuytSicht met veertien appartementen het levenslicht zien. In Hulst hebben we het afgelopen jaar het project Wittebrug opgeleverd, bestaande uit 79 grondgebonden woningen en twee appartementencomplexen met in totaal 49 appartementen.

Beurtvaartkade, Terneuzen

Voor opdrachtgever Allévo bouwen we in Zierikzee woonzorgcentrum Cornelia bestaande uit 93 woningen en 30 studio’s, dat in het eerste kwartaal van 2020 zal worden opgeleverd. Aan de IJburgbaai in Amsterdam is gestart met het bijzondere mixed-use project Jonas, waar Sprangers Bouwbedrijf de komende anderhalf jaar in opdracht van Amvest  273 appartementen en een breed scala aan functies realiseert.

Werken
Ook op het gebied van utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting zijn we als Sprangers volop actief met lopende projecten. Begin 2020 ronden wij de uitbreiding voor CAN-PACK in Helmond af, de tweede fase van een groot distributiecentrum voor Primark in Roosendaal en de bouw van een crossdock centrum nabij Schiphol. Veel nieuwe projecten zullen volgend jaar gaan opstarten. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Primark, Roosendaal

Op de hoogte blijven?
Dit is een greep uit de mooie en vele uitdagingen die voor ons in 2020 in het verschiet liggen. Volg onze ontwikkelingen en projecten op LinkedIn.