Centrumgebouw vakantiepark Waterrijk Oesterdam

31-05-2018

Het nieuwe vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen krijgt een prachtig centrumgebouw, dat Sprangers Bouwbedrijf realiseert. Op 19 april ging daarvoor de eerste paal de grond in. 

Coördinatie nevenaannemers

Naast de bouwkundige werkzaamheden neemt Sprangers ook de coördinatie van de nevenaannemers voor haar rekening. Het gaat daarbij om de E- en WTB-installatie, afbouw horeca en appartementen, infra, klimaatinstallatie van de appartementen en de keuken.

Functies centrumgebouw

Vakantiepark Waterrijk heeft prachtige recreatievilla’s, waarvan enkele ontworpen door Piet Boon, en een jachthaven. In het nieuwe centrumgebouw worden diverse functies verenigd, zoals horecagelegenheden, een wellnessgedeelte, ruimte voor personeel van het vakantiepark, een botenshowroom, de receptie van het vakantiepark en de sanitaire voorzieningen van de haven. Daarnaast worden er recreatieve appartementen in het gebouw gerealiseerd. Het gebouw, met een bruto vloeroppervlak van 5.000 m², is ontworpen door BINT Architecten uit Den Haag.

Atrium en drie vleugels

Het gebouw bestaat uit drie vleugels, die aan elkaar gekoppeld worden door een atrium. Rondom het gebouw komt de jachthaven te liggen.