Nieuws

BREEAM Certificaat Outstanding voor Cool Port in Rotterdam

BREEAM Certificaat Outstanding voor Cool Port in Rotterdam
13-07-2018

Sprangers heeft in 2017 in opdracht van Kloosterboer een nieuw koel- en vrieshuis gebouwd in het havengebied van Rotterdam genaamd Kloosterboer Cool Port. Bij de ontwikkeling van het project is er ingezet op het maximaal aantal BREEAM credits. Inmiddels heeft het pand de BREEAM Outstanding score behaald! Wij zijn trots dat we hier een belangrijke bijdrage aan hebben mogen leveren.

Centrumgebouw vakantiepark Waterrijk Oesterdam

Centrumgebouw vakantiepark Waterrijk Oesterdam
31-05-2018

Het nieuwe vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen krijgt een prachtig centrumgebouw, dat Sprangers Bouwbedrijf realiseert. Op 19 april ging daarvoor de eerste paal de grond in. 

Leidsche Rijn Centrum geopend

Leidsche Rijn Centrum geopend
31-05-2018

Onlangs is Leidsche Rijn Centrum Utrecht geopend, een nieuwe plek om te wonen, werken, winkelen en genieten. Sprangers Bouwbedrijf was verantwoordelijk voor de bouw van perceel 5: 28 winkelunits, 100 woonappartementen en 11.400 m² kantoorruimte alsmede perceel 14; afbouw publieke deel van de ondergrondse parkeergarage. 

Tweede hijskraan geplaatst bij FORUM Rotterdam

Tweede hijskraan geplaatst bij FORUM Rotterdam
17-05-2018

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in hartje Rotterdam aan FORUM Rotterdam en dat gaat bepaald niet ongemerkt voorbij! Eind vorig jaar was de gigantische hijskraan die op het dak van FORUM Rotterdam geplaatst werd, groot nieuws: zelfs in Rotterdam komt zoiets spectaculairs niet vaak voor. Afgelopen week is er op de bouwplaats een tweede kraan bij gekomen. Deze is vijftien meter lager dan de eerste en staat op de grond, in plaats van op het dak. 

Start bouw nieuw trainings- en opleidingscentrum

Start bouw nieuw trainings- en opleidingscentrum
08-05-2018

Op maandag 7 mei hebben vertegenwoordigers van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) de eerste paal geslagen voor het nieuwe gezamenlijke trainings- en opleidingscentrum op Schiphol-Oost. Met de start van de bouw is opnieuw een zichtbare en belangrijke stap gezet in de samenwerking tussen de civiele en militaire luchtverkeersleiding.

 

Nog enkele woningen Wittebrug Hulst te koop

Nog enkele woningen Wittebrug Hulst te koop
23-04-2018

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in Hulst aan de prachtige nieuwe buurt Wittebrug, een parkachtige villawijk waarin de witte woningen zorgen voor een frisse, exclusieve sfeer. Er zijn nog enkele woningen te koop in Wittebrug. In onze video-impressie krijgt u een goed beeld van deze woningen.

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Toyota Amsterdam

Nieuwbouw garage "Toyota Amsterdam-West", Amsterdam

Zwemperfect-Bowlingpoint Breda

Verbouwing Zwemperfekt / Bowlingpoint, Breda