Nieuws

Nieuw distributiecentrum in Tilburg

Nieuw distributiecentrum in Tilburg
07-09-2017

In Tilburg bouwt Sprangers Bouwbedrijf een nieuw distributiecentrum voor Prologis.

Karaktervolle woningen in Halsteren

Karaktervolle woningen in Halsteren
10-07-2017

Binnenkort bouwt Sprangers Bouwbedrijf in Halsteren aan de uitbreiding van de woonwijk De Schans. In deze ruim opgezette wijk komen twaalf nieuwe twee-onder-een-kapwoningen, die allemaal op een ruim en gunstig gelegen perceel staan en een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 240 m² hebben. 

Sprangers laat Strandhotel Cadzand-Bad stralen

Sprangers laat Strandhotel Cadzand-Bad stralen
20-06-2017

Strandhotel Cadzand-Bad is al jarenlang een echte blikvanger in deze mondaine badplaats vlakbij België. Het strandhotel wordt de komende jaren verbouwd met een geheel nieuw gedeelte. Daarnaast ondergaat het bestaande hotel een flinke uitbreiding. Sprangers Bouwbedrijf is bij beide delen van het project verantwoordelijk voor de afbouw. 

Bouw nieuwe woningen De Streek gestart

Bouw nieuwe woningen De Streek gestart
16-06-2017

In Etten-Leur bouwt Sprangers Bouwbedrijf De Streek, een van de duurzaamste buurten van Nederland. Nu de eerste koopwoningen in De Streek zijn opgeleverd, is de bouw van de volgende fase gestart. De kopers van deze woningen, die inmiddels allemaal zijn verkocht, waren tijdens een feestelijke bijeenkomst aanwezig om de start van de bouw te markeren. Er werd een topgevel op een woning gehesen en de kopers konden alvast kennismaken met hun nieuwe buren. Sinds deze week zijn de woningen in de volgende fase te koop.

'Goede voorbereiding is het halve werk'

'Goede voorbereiding is het halve werk'
02-06-2017

Wanneer het gaat om het bouwen van logistieke centra is een goede voorbereiding het halve werk. Dat vertelt Ko Nuijten, directeur van Sprangers ILDC in een interview in de vastgoedspecial van Mijn Zakengids.  

Ruim 600 bezoekers aan Dag van de Bouw

Ruim 600 bezoekers aan Dag van de Bouw
30-05-2017

Met ruim 600 bezoekers was de Dag van de Bouw een groot succes! Op 20 mei liet Sprangers Bouwbedrijf samen met Leidsche Rijn Centrum zien hoe het er op het grootste bouwterrein van het land aan toe gaat. 

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Toyota Amsterdam

Nieuwbouw garage "Toyota Amsterdam-West", Amsterdam

Zwemperfect-Bowlingpoint Breda

Verbouwing Zwemperfekt / Bowlingpoint, Breda