Nieuws

Nieuw distributiecentrum Moerdijk

Nieuw distributiecentrum Moerdijk
01-02-2018

Begin dit jaar is Sprangers Bouwbedrijf gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Moerdijk. Het pand wordt 30.000 m² en wordt gebouwd voor Delin Capital Asset Management op het industrieterrein Moerdijk. Op vrijdag 19 januari is de eerste Vibropaal geheid. 

Hotel en appartementen in Terneuzen

Hotel en appartementen in Terneuzen
29-01-2018

In Terneuzen ontwikkelt Sprangers Vastgoedontwikkeling en bouwt Sprangers Bouwbedrijf, samen met Cordeel Nederland, de komende jaren aan een prachtig nieuw hotel met studio’s en appartementen verenigd in één ranke en slanke toren aan de Beurtvaartkade. In het gebouw kan viersterrenhotel L'Escaut, nu gevestigd aan de Scheldekade, groeien van 28 naar 60 hotelkamers met vele aanvullende faciliteiten

Opleidings- en trainingscentrum Luchtverkeersleiding Nederland

Opleidings- en trainingscentrum Luchtverkeersleiding Nederland
25-01-2018

Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) zorgt voor veilige verkeersstromen in de lucht en heeft daarmee een grote verantwoordelijkheid. Om deze veiligheid te kunnen blijven garanderen bouwen technisch dienstverlener Kuijpers en Sprangers Bouwbedrijf in nauwe samenwerking met LVNL een nieuw trainings- en opleidingscentrum op Schiphol Oost. Op 11 januari 2018 tekenden LVNL en bouwcombinatie Sprangers-Kuijpers hiervoor de benodigde contracten. Sprangers is verantwoordelijk voor de bouwkundige uitvoering en Kuijpers realiseert alle installaties. 

Nieuwbouw medisch centrum Goes

Nieuwbouw medisch centrum Goes
19-12-2017

Een modern gebouw met twee bouwlagen, waarbij de eerste verdieping in een L-vorm over de beganegrondlaag ligt: het nieuwe medisch centrum in Goes wordt een echte blikvanger.

Eerste paal Nieuw Rijnzate in Alphen aan den Rijn

Eerste paal Nieuw Rijnzate in Alphen aan den Rijn
12-12-2017

Sprangers bouwt voor ActiVite aan het project Nieuw Rijnzate. Op vrijdag 1 december hebben Gerard van As, wethouder in Alphen aan den Rijn, Pieter de Jong, directeur van ActiVite, de eerste paal voor het project geslagen en het bouwbord onthuld. Daarmee is de nieuwbouw van dit huis feestelijk gestart.

Feestelijke start bouw FORUM Rotterdam

Feestelijke start bouw FORUM Rotterdam
24-11-2017

De start van de bouw van FORUM Rotterdam is gisteren feestelijk gevierd met een spectaculaire act. In opdracht van MULTI Netherlands bouwt Sprangers Bouwbedrijf aan dit bijzondere project in de Rotterdamse binnenstad.

Wilt u meer informatie?

Bel naar: 

076 - 523 99 00

Of stuur een mail naar

mail@sprangers.nl

Toyota Amsterdam

Nieuwbouw garage "Toyota Amsterdam-West", Amsterdam

Zwemperfect-Bowlingpoint Breda

Verbouwing Zwemperfekt / Bowlingpoint, Breda