Hoofd calculatie (Breda)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herkent u zich daarin? Dan bent u wellicht de collega die wij zoeken!

Wat gaat u doen?

Als hoofd calculatie stuurt u de afdeling calculators aan en zorgt u dat uw afdeling op de hoogte is van alle ontwikkelingen op het gebied van calculaties, zoals automatisering, STABU en milieuvriendelijke bouwmethoden. U beoordeelt en schrijft bestekken, stelt (elementen)begrotingen op en u maakt voorstellen voor aan te vragen onderaannemers en leveranciers. Met de constructeur of architect overlegt u, indien nodig, over alternatieve (milieuvriendelijke) bouwwijzen.

Wie bent u?

U heeft een opleiding hbo bouwkunde of constructie. U heeft enkele jaren ervaring als calculator en projectleider binnen een bouwbedrijf en u bent een accurate leider met een goed analytisch vermogen en een flexibele instelling.

Wie zijn wij?

Sprangers Bouwbedrijf is een middelgrote bouwonderneming die al sinds 1796 actief is en alle crises heeft doorstaan. Daardoor is Sprangers Bouwbedrijf een stabiele, solide werkgever. We zijn innovatief en werken vaak razendsnel met de nieuwste bouwkundige ontwikkelingen en technieken. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen en door te groeien. Zo leveren we samen topprestaties!

Iets voor u?

Stuur dan uw sollicitatie met motivatie en cv naar de directie van Sprangers Bouwbedrijf, vacature@sprangers.nl.