Calculator (Breda en Terneuzen)

 

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de calculator die wij zoeken!

 

Wat houdt de functie in?

Je stelt begrotingsposten voor onze bouwprojecten op, je maakt opstellingen voor meer- en minderwerk en ramingen op elementen. Ook vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en vergelijk je de prijzen. Je doet voorstellen voor alternatieven. Je begroot de bouwplaatskosten en je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de marktsituatie van de leveranciers en onderaannemers. Je signaleert aandachtspunten voor de algemene voorwaarden van het bestek en de werkomschrijving en -tekeningen.

 

Wat breng je mee?

  • Een MBO of HBO opleiding richting bouwkunde of gelijkwaardig.
  • Enkele jaren ervaring als calculator.
  • Kostendeskundigheid.
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goed analytisch vermogen en accuratesse.

 

Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Iets voor jou?

Stuur dan je sollicitatie en cv naar Elles Engel, HR Manager, via vacature@sprangers.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Evert Broekmans, Hoofd Bedrijfsbureau beantwoordt graag je vragen via 06 - 22 40 71 95.