Calculator (Amsterdam)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herkent u zich daarin? Dan bent u wellicht de collega die wij zoeken!

Wat gaat u doen?

U stelt begrotingsposten voor onze bouwprojecten op en u maakt opstellingen voor meer- en minderwerk. Ook vraagt u offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en vergelijkt u de prijzen. U begroot de bouwplaatskosten en u zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de marktsituatie van de leveranciers en onderaannemers. U signaleert aandachtspunten voor de algemene voorwaarden van het bestek en de werkomschrijving en -tekeningen.

Wie bent u?

U heeft een mbo-opleiding bouwkunde of gelijkwaardig en bij voorkeur enige ervaring als calculator. U kunt zich schriftelijk en mondeling goed uitdrukken en bent een accurate en flexubile medewerker. Ook is uw analytisch vermogen sterk ontwikkeld.

Wie zijn wij?

Sprangers Bouwbedrijf is een middelgrote bouwonderneming die al sinds 1796 sterk is in nieuwbouw en renovaties. Om deze bijzondere, creatieve bouwwerken te realiseren zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Zij krijgen bij Sprangers Bouwbedrijf dan ook volop mogelijkheden om door te groeien. Zo leveren we samen topprestaties!

Iets voor u?

Stuur dan uw sollicitatie met motivatie en cv naar de directie van Sprangers Bouwbedrijf, per mail naar vacature@sprangers.nl.