Assistent-Uitvoerder (Amsterdam)

Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de assistent- uitvoerder die wij zoeken!

Wat houdt de functie in?

Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op de bouwplaats aan de uitvoering van bouwprojecten, waarbij je ervoor zorgt dat de bouwplaats goed is ingericht en dat iedereen volgens alle veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen kan werken en dit ook bewaakt. Samen met de uitvoerder stel je vast welke materialen en welk materieel er nodig is en je zorgt ervoor dat alles op tijd op de bouwplaats aanwezig is. De kwaliteit van de materialen houd je daarbij nauwlettend in de gaten.

Je zorgt er met zorgvuldig afgestemde werkschema’s voor dat alle medewerkers en onderaannemers op de bouwplaats hun werk zodanig kunnen doen dat het project binnen de beschikbare tijd en volgens budget wordt uitgevoerd. Met een frisse blik weet jij een positieve invloed op de medewerkers uit te oefenen.

Wat breng je mee?

  • Bouwkundige MBO opleiding, aangevuld met een aantal jaar werkervaring als assistent-uitvoerder OF een afgeronde bouwkundige HBO opleiding;
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling;
  • Goed analytisch vermogen;
  • Leidinggevende communicatieve kwaliteiten;
  • Organisatorisch vermogen en accuratesse;
  • Een stressbestendige persoonlijkheid.

 Waar ga jij werken?

Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

 Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en een kerstgratificatie.

 Iets voor jou?

Stuur dan je sollicitatie en cv naar Rianne Wolters, HR & Recruitment Officer, via vacature@sprangers.nl.